Helaas, de wedstrijd is afgelopen.

Je kan ook steeds de verse mix juices zelf proberen.

Ontdek de recepten op dekeukenvanlidl.be

Met Lidl naar Tomorrowland

Blenden, luisteren, raden!

Maak kans op een exclusieve Tomorrowland experience.

Onze dj’s bereiden in totaal 6 verse mixes met onze groenten en fruit. Luister er aandachtig naar. Herken je er een bekend nummer in? Typ dan als de bliksem de naam van het liedje neer en beantwoord de schiftingsvraag. Je hebt telkens 2 dagen tijd om te raden welke mix onze dj’s gemaakt hebben.

De winnaars krijgen een Tomorrowland experience. Dat betekent dat je kans maakt op een onvergetelijk weekend vol magic en beestige beats op het grootste dance-event van het jaar!

Handig om weten: als je deelneemt tussen 7 en 12 juli, maak je kans om de magic te beleven in het eerste weekend (21/07-23/07). Raad je de mix tussen 14 en 19 juli, maak je kans op het tweede weekend (28/07-30/07). Waar wacht je nog op? Raad de mix!Een Tomorrowland-pakket?

Vers, verfrissend én voordelig

Lidl pakt opnieuw uit met een pop-upsupermarkt op DreamVille (de camping van Tomorrowland). Net als vorig jaar vinden hongerige People of Tomorrow er alles om op een lekkere, gezonde manier het festival te overleven.

Van een vers aanbod groenten en fruit, salades, sapjes en smoothies tot nuttige gadgets die het festivalleven makkelijker maken.

En dit jaar hebben we een nieuwigheid in petto! Via onze online festival shop of via de bestelbooths op de festivalsite kun je online boodschappen doen. Je bestelling pik je simpelweg op aan een afhaalbalie naast de pop-upsupermarkt op Dreamville. Klik hier om de festivalshop te ontdekken.Lidl op Tomorrowland

Garden of Eden

Op het festivalterrein zelf staat onze Garden of Eden waar je terecht kunt voor een gezonde hap en verfrissende verse sapjes, al dan niet ‘geboost’ met wat alcohol. Want soms moet je het nuttige aan het aangename koppelen! De Garden of Eden wordt een hippe tent waar je de festivaldrukte even kan ontvluchten en gezellig neerploffen in onze loungeruimte.

Scroll naar boven